(Poistunut julkaisusta)

Controller
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

BUSINESS CONTROLLER / CONTROLLER, HELSINKI

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Business Controlleria/ Controlleria Helsinkiin vahvistamaan yrityspankkitoiminnan Business Control -tiimiä. Tehtävä on vakituinen.

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Tulet tukemaan liiketoimintaa talouden näkökulmasta. Tehtäväsi on tukea Yrityspankkiliiketoiminnan johtoa ja Baltian liiketoiminta -organisaatiota laadukkaalla taloudellisella raportoinnilla ja analyyseillä. Kehität raportointikäytäntöjä ja niihin liittyviä työkaluja. Osallistut taloudellisten suunnitelmien ja ennusteiden laadintaan. Tehtävässäsi toimit yhdessä kollegoittesi kanssa liiketoimintajohdon aktiivisena sparraajana.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja työkokemusta vastaavista asiantuntijatehtävistä. Odotamme sinulta hyvää laskentatoimen tuntemusta ja kokemusta liiketoiminnan talouden johtamisen tuesta. Aiempi työskentely pankkiliiketoiminnan parissa on merkittävä etu. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitset yhteistyön rakentamisen laajojen sidosryhmien kanssa. Et hätkähdä paineen alla toimimista, vaan olet energinen osaaja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen sekä esität rohkeasti uusia näkökulmia. Looginen päättelykyky ja ennen kaikkea kyvykkyys hahmottaa syy-seuraussuhteita ovat vahvuuksiasi. Olet luonteeltasi tiedonjanoinen, kunnianhimoinen ja haluat laajentaa tehtäväkenttääsi ja vastuitasi osaamisesi karttumisen myötä.

 

Hallitset erinomaisesti MS Office työkalut, Tableau-, Power BI ja SAP-osaamisesta on etua.

 

Mitä saat meiltä

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen Yrityspankin Business Control -tiimissä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tukenasi on talouden ja liiketoiminnan huippuammattilaisia ja pääset työskentelemään ammattitaitoisessa verkostossa monien osaajien kanssa.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 8.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Lisääthän hakemukseesi CV:si, palkkatoiveesi ja suosittelijoidesi tiedot. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Timonen puhelimitse 050 3243833 keskiviikkona 24.6. klo 14-15 ja torstaina 25.6. klo 14-15.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.