(Poistunut julkaisusta)

CONTROLLER
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Oletko sinä uusi CONTROLLERIMME?

 Haemme talousosastollemme controlleria. Tule pelastamaan maailmaa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Liittymällä sisäisen laskennan tiimiimme, jonka vastuulla on mm. johdon ja hallituksen kuukausiraportointi,  ennuste- ja budjetointiprosessit, sekä taloudellinen mallinnus ja kannattavuuden analysointi, olet tärkeässä roolissa mahdollistamassa vähäpäästöistä liikennettä. 
 
Voit tulla suoraan koulun penkiltä tai voit olla jo kokeneempi kehäkettu. Haemme tiimipelaajaa, jonka tärkein ominaisuus on oikea asenne. Toimipaikkasi on kaunis Sotkamo. Raportoit työssäsi talousjohtajalle.
 
Odotamme sinulta:

  • analyyttisyyttä, kehittämiskykyä sekä tarkkuutta
  • tehtävään sopivaa koulutusta (KTM, DI, tradenomi)
  • vähintäänkin hyvää Excel-osaaamista
  • vähintäänkin hyvää englannin kielitaitoa
  • joustavuutta ja nopeaa oppimiskykyä

Tehtävänkuvasi räätälöidään osaamisesi, mielenkiintosi ja kokemuksesi perusteella.
 
Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae! 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ke 15.7. klo 9-11, to 16.7. klo 13-15 ja ti 21.7. klo 14-16 CFO Ville Sirviö, p. 020 7130 800 (vaihde).
 
Täytäthän hakemuksesi viimeistään 9.8.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.