(Poistunut julkaisusta)

Controller
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Etsimme pikaisella aikataululla

Controlleria KUOPIOON pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi hallitset niin sisäisen kuin ulkoisen laskennan osa-alueita sekä hoidat mm. kuukausi- ja ennusteraporttien koostamiset. Työ edellyttää monipuolista osaamista controllerin tehtävistä sekä sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.

Jos olet tunnollinen, vastuullinen ja ahkera ammattilainen, tämä on sinun paikkasi!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian! Hae paikkaa www.manpower.fi -sivustolla klikkaamalla "Hae nyt" ja liittämällä mukaan CV sekä hakemuskirje. Lisätietoja paikasta antaa Manpowerilla Pia Leinonen sähköpostilla pia.leinonen@manpowergroup.fi tai numerossa 040 570 1065.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.