(Poistunut julkaisusta)

Controller
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) huipputyyppiä vahvistamaan controller-tiimiämme, Lahteen.

Työtehtäväsi painottuvat kustannuslaskennan ja tuottavuuden seurannan kehittämiseen. Tarvittaessa osallistut myös talouden seurantaan ja sen raportointiin. 

Avaintehtäviäsi ovat:

  • kustannuslaskenta ja sen kehittäminen yhdessä johdon kanssa,
  • tuotteistaminen ja sen kehittäminen,
  • johdon tuki kannattavuuden seurannassa sekä toiminnan kehittämisessä,
  • tuotannon seuranta ja analysointi sekä mittaristot,
  • Ecomed KPP:n ja Prodacapo Regionin pääkäyttäjätehtävät sekä
  • osallistuminen kehittämishankkeisiin sekä toimialan johtoryhmätyöskentelyyn.

Olet hakemamme henkilö, mikäli motivoidut monipuolisista tehtävistä ja koet muutoksen positiivisena haasteena. Sinulla on kykyä analysoida numeroita sekä tuottaa havainnollisia raportteja sekä omaat joustavan, pitkäjänteisen ja itsenäisen työotteen. Työskentelet yhteistyökykyisesti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sovellat sujuvasti taloustietoa ja -osaamista toiminnan kehittämiseen ja tukemiseen. Olet kiinnostunut tietojärjestelmistä etkä huku yksityiskohtiin vaan hahmotat kokonaisuuksia ja niiden yhteyksiä toisiinsa, ollen silti tarkka numeroista. Tarvittaessa omaat myös esiintymisvalmiutta.   

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vähintään viiden vuoden työkokemusta vaativista controller-tehtävistä sekä erinomaista tietoteknistä osaamista mm. Excelistä, Power Pointista sekä raportointityökaluista. Voit olla joko vastavalmistunut tai omata aikaisempaa kokemusta vastaavista tai muista taloushallinnon tehtävistä.

Arvostamme erityisesti oikeaa asennetta ja kykyä sitoutua pitkäjänteisesti kehittämiseen. Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialatuntemus on sinulle eduksi. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn lisäksi innostuneen työyhteisön tuen. 

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme! 
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Työ alkaa:    1.6.2020 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus:    Soveltuva KVTES
Työavain:    PHHYKY-01-3-20

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme! 

Yhteystiedot

www.phhyky.fi/rekry  

Talouspäällikkö Paula Ryynänen 
puh. 044 440 6066
paula.ryynanen@phhyky.fi