(Poistunut julkaisusta)

Controller
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

CONTROLLERIA


Tehtäviisi kuuluu

Controllerina vastaat telakan sisäisestä laskennasta ja sen kehittämisestä.

Olemme nousujohteisessa vaiheessa niin kaupallisesti kuin toimintojemme kehittämisenkin osalta. Haluamme löytää ammattitaitoisen ja työhönsä tinkimättömästi suhtautuvan controllerin, joka tulee mukaamme edistämään kasvua entisestään.

Työsuhde on äitiysloman sijaisuus.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on kokemusta controllerin tehtävästä mielellään valmistavan teollisuuden toimintaympäristössä. 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset kehittävää ajattelutapaa sekä halua ja näkemystä uudistaa taloushallinnon toimintatapoja ja järjestelmiä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Tarvitset myös keskustelukykyä ja vaikuttamisen halua sekä kykyä sanoittaa kantojasi dataan perustuen. 

Itsenäinen työskentelyotteesi on kokonaisuuksia hahmottavaa ja analyyttista. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on valmius työskennellä myös yksin. 

Toivomme löytävämme johdolle sparrauskumppanin, jolla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Kykenet myös kertomaan sen, mitä johdon tulee tietää, etkä sitä, mitä he haluavat kuulla.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Tuomas Nyberg
Talousjohtaja
+358405264698