(Poistunut julkaisusta)

Controller
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme nyt controlleria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen osaksi talouspalveluiden Controlling tiimiä. Pääasiallinen vastuualueesi controllerina tulee olemaan lääketieteellinen tiedekunta sekä biokemian- ja molekyylilääketieteen tiedekunta Kontinkankaan kampuksella. Toimit merkittävässä roolissa tiedekunnassa talouden asiantuntijana vastaten budjetin ja ennusteiden laatimisesta yhteistyössä tiedekunnan ja yksiköiden johdon kanssa sekä toteuman analysoinnista ja raportoinnista. Osallistut myös strategiseen suunnitteluun. Tuet tutkimusrahoitushakemusten budjetoinnissa ja täydentävän rahoituksen erityiskysymyksissä. Viet uusia prosesseja läpi vastuullesi kuuluvissa tiedekunnissa ja osallistut osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan yksittäisiin talouden kehitystehtäviin. Roolissasi olet osa tiedekuntien johtoryhmiä edustaen talouspalveluita. Esimiehenäsi toimii talouspalveluiden controlling tiimin vetäjä mutta toimit tiiviissä yhteistyössä myös tiedekuntien johdon kanssa.Taloudellisten lukujen tulkinta, oleellisen tiedon esiin nosto ja raporttien luonti on sinulle luontevaa. Luonteeltasi olet proaktiivinen, sosiaalinen ja järjestelmällinen. Pystyt ottamaan itsenäisesti vastuuta ja toimimaan osana tiimiä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, talousjärjestelmien sujuvaa käyttöä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. SAP-järjestelmän käyttökokemus, MS Power BI tuntemus sekä vahva Excel osaaminen on tehtävässä eduksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta korkeakoulumaailmasta. Arvostamme talouspalveluissa tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi.  

Tarjoamme vireän työympäristön Kontinkankaan ja Linnanmaan kampuksilla, etätyömahdollisuuden sekä yksityissektoria pidemmät lomat. Työssäsi menestymisen tukena on asiantunteva talouspalveluiden tiimi.


Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän henkilöstön vaativuustasolle 8-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Jos saimme sinut kiinnostumaan, hyvä! Haethan meille sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 23.2.2020. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Senior Controller Satu Löppönen, satu.lopponen(at)oulu.fi tai p. 029 448 2957 (soittoajat 11.2. klo 11 – 16 ja 20.2. klo 8 – 16). Tiedekunnan controllerina toimimisesta kertoo mielellään myös Controller Pertti Vuokila, pertti.vuokila(at)oulu.fi tai p. 029 448 5777.