(Poistunut julkaisusta)

Controller
Realia Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Haemme nyt kasvavaan ja kehittyvään Helsingin Talouspalvelut -yksikköön

CONTROLLERIA

Toistaiseksi voimassaolevaan työtehtävään

Controllerina olet asiakasvastaava ja huolehdit asiakkaan raportointitarpeista ja talousasioista. Olet asiakkaan talouspartneri ja mukana kehittämässä asiakkaan taloutta oman aktiivisen roolisi kautta. Vastaat palveluprosessista ja tuet asiakasta hyvillä vuorovaikutustaidoilla. Realiassa asiakkaiden taloutta hoidetaan tiimissä, jossa osaamista voi kehittää yhdessä ja jossa pääset kehittämään kiinteistöalan osaamistasi.

Työtehtäviisi kuuluvat vastuullesi nimettyjen kiinteistöalan yhtiöiden raportointi kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaillemme, sekä näiden yhtiöiden tilinpäätöksistä, konsernitilinpäätöksistä ja viranomaisraportoinnista vastaaminen. Työskentelet aikatauluissa pysyen ja kommunikoit aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Työskentelyotteesi on itsenäistä, aktiivista ja analyyttistä. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja käytännönläheinen tiimipelaaja.

Controllerin työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa. Tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on jonkin verran kokemusta ulkoisesta laskennasta tai olet toiminut tilintarkastajana.

Arvostamme:

  • kirjanpito- ja (konserni-) tilinpäätöstaitoa sekä vastaavaa koulutusta
  • vero- ja arvonlisävero-osaamista
  • sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen osaamista (ml. IFRS)
  • sujuvaa Excel-osaamista
  • omatoimista asiakaspalveluotetta, kokonaisuuksien haltuunottoa ja vastuuntuntoisuutta
  • englannin kielen osaaminen ja ruotsin kielen taito etu

Tarjoamme sinulle:

  • haastavan ja monipuolisen tehtävänkuvan osana kasvavaa ja hyvässä kehitysvaiheessa olevaa organisaatiota
  • ison konsernin kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet
  • avoimen, sparraavan, osaamista jakavan ja kannustavan työyhteisön

Hae tehtävää jo tänään tai viimeistään 19.1.2020 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5d3f6a79. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: Sonja Frölander-Ulf (controller-tiimin vetäjä), sonja.frolander-ulf@realia.fi tai puh 040 720 12 12.