(Poistunut julkaisusta)

Controller
Saarioinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsimme nyt joukkoomme Tampereelle 1,5 vuoden määräaikaiseen tehtävään itseohjautuvaa ja dynaamisessa toimintaympäristössä viihtyvää

CONTROLLERIA

Tässä monipuolisessa tehtävässä toimit controller-tiimimme jäsenenä kuluttajakokemusorganisaatiomme tukena. Vastaat analyyseistä tuote- ja tuoteryhmäkannattavuuden osalta, tuoteryhmästrategiamme tukemisesta seurannan ja analyysien avulla ja sparraat aktiivisesti tuoteryhmäpäälliköitä. Lisäksi tuet tuotteen elinkaareen liittyvien päätösten suunnittelua. Osallistut myös liiketoimintasuunnitteluun controller-tiimin jäsenenä.

Toivomme Sinulta kaupallista korkeakoulututkintoa, aiempaa kokemusta johdon laskentatoimen / sisäisen laskennan tehtävistä sekä MS Office -ohjelmistojen sujuvaa hallintaa. Aiempi kokemus kuluttajatuoteliiketoiminnasta tai vähittäiskaupasta ovat tässä tehtävässä selkeästi eduksi. Tyyppinä olet johdonmukainen ja aloitekykyinen, organisoit työtäsi sujuvasti ja pystyt reagoimaan tehokkaasti muuttuviin tilanteisiin. Hallitset kireät aikataulut, ja haastavissakin tilanteissa prioriteettien yhteensovittaminen onnistuu Sinulta aikaansaavalla asenteellasi.

Tässä tehtävässä menestyminen ei ole vain yksilösuorittamista, sillä meillä arvostetaan hyvää yhteistyötä ja välitöntä ilmapiiriä – haluamme auttaa myös toisiamme menestymään. Onnistumisessasi Sinua tukevatkin oman tiimisi ja esimiehesi lisäksi kuluttajakokemusorganisaation avainhenkilöt.

Tästä tehtävästä antavat lisätietoja rekrytoiva esimies Eero Kinnunen (Johtaja, liiketoiminnan kehittäminen), p. 040 849 6479, soittoajat 9.12 klo 15.00-16.00 ja 10.12 klo 8.00-10.00) sekä yhteistyökumppanimme Outi Kärkkäinen HRS Advisorsilta, p. 050 396 1138.

Hae tehtävää 15.12 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus oheisesta linkistä. Liitäthän hakemukseesi CV:n palkkatoiveineen. Toimithan nopeasti, sillä tulemme toteuttamaan haastattelut välittömästi hakuajan päätyttyä.