(Poistunut julkaisusta)

CONTROLLER
Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme talouden ja rahoituksen kirjanpitoon ja Middle Officeen kahta

CONTROLLERIA

toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin.

Controllerina analysoit rahaston taloudellista tilaa sekä talouspalvelujen ja rahoituksen toimintaa. Tehtävänäsi on osallistua ulkoiseen laskentaan sekä tilinpäätösten tuottamiseen ja kehittämiseen IFRS:n standardien mukaisesti. Kehität ja parannat kirjanpidon ja Middle Officen toimintaa Lean-toimintamallin mukaisesti. Seuraat toimintaympäristön ja lainsäädännön muutoksia ja vastaat siitä, että niihin reagoidaan tarvittavilla toimenpiteillä. Toimit vastuualueesi linjauskysymysten ratkaisijana.

Taloushallinnon osaajana vastaat kirjanpitoon ja talouspalveluihin liittyvän dokumentaation, työohjeistuksen ja tietämyskannan ajantasaisuudesta ja kehittämisestä sekä talouspalvelujen sisältöosaamisen ajantasaisuudesta ja koulutuksesta rahastossa. Tehtäviisi kuuluvat myös kirjanpidon ja Middle Officen edustaminen järjestelmäkehityksessä Liiketoimintateknologia-toimintamallin mukaisesti. Keskeisenä tehtävänäsi on MS Dynamics -alustalle toteutetun reskontran toiminnallisuuksien kehittäminen ja integrointi kirjanpitoon. Tuotat johdolle ja liiketoiminnoille raportointitietoa LTT-toimintamallin ja sisäisen laskentamallin mukaisesti jatkuvaan toiminnan ohjaukseen, investointien suunnitteluun sekä strategia- ja suunnitteluprosessien tarpeeseen. Tuet rahaston liiketoimintoja konsultoimalla talousohjauksella sekä vastaat palvelun konseptoinnista.

Toinen avoinna olevista tehtävistä keskittyy enemmän ulkoiseen laskentaan ja toinen enemmän sisäiseen laskentaan.

Ketä etsimme

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

  • soveltuva korkeakoulu tutkinto (esim. KTM)
  • kirjanpidon ja taloushallinnon vankka osaaminen
  • nykyaikaisen taloushallinnon prosessien ja järjestelmien tuntemus (ml. robotiikka ja erp)
  • kykyä ja halua toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa 
  • useamman vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä ja/tai taloushallinnon kehittämisprojekteista.

Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin kykyä tarttua uusiin tehtäviin ja omaksua nopeasti uutta tietoa. 

Lisäksi odotamme:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • kehittävää ja oma-aloitteista työotetta

Liity joukkoon

Tervetuloa joukkoomme monipuolisiin ja vastuullisiin kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Satsaamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos innostuit, hae tehtävää 12.12.2019 mennessä.  Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Jos haluat kysyä lisää työtehtävästä, yksikön päällikkö Arto Smedberg vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Artolle numeroon 050 373 2221 joko maanantaina 9.12. klo 15-16 tai keskiviikkona 11.12. klo 9-10.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaksi 726/2014).