(Poistunut julkaisusta)

Controller
Anonyymi / co MPS, Kiina

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Kansainvälinen asiakkaamme etsii joukkoonsa ammattitaitoista ja rohkeaa taloushallinnon asiantuntijaa. Yritys on omalla toimialallaan tunnettu sekä arvostettu. Kyseessä on kasvava ja menestyvä toimija, joka työllistää suuren joukon alan huippuasiantuntijoita. Kansainvälisyyden takaa useassa maassa sijaitsevat toimipisteet sekä asiakkaat yli 40 maassa.

Haussa on nyt Kiinan toimipisteen kansainväliseen taloustiimiin

Controller

Toimit avainroolissa talouden ja yrityksen toimintaprosessien parissa. Vastuullasi on tukea yrityksen johtoa ja tiimiäsi, sekä tunnistaa kehitystarpeita. Tuet ja haastat osastoja saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa sekä osallistut raportointiin, budjetointiin ja ennusteiden laadintaan. Teet aktiivisesti yhteistyötä eri tahojen kanssa sekä raportoit talousjohtajalle. Sinulla on kehitys- ja yhteistyömyönteinen ote ja pyrit viemään toimintaa sekä käytänteitä eteenpäin. Ymmärrät digitalisaation ja nykyaikaisen teknologian merkityksen ja pyrit tehostamaan sekä hyödyntämään käytössä olevia työkaluja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä kansainvälisessä yrityksessä. Ymmärrät teollisuuden/tuotannon toimintaa ja hallitset Controllerin tehtävät myös kansainväliset tekijät huomioiden. Sinulla on kykyä nähdä lukujen taakse ja hahmotat kokonaiskuvan sekä ennusteet nopeasti. Olet toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen tekijä, joka toimii joustavasti sekä sopeutuvasti muuttuvissakin olosuhteissa. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielitaito.

Aloitat työskentelysi perehdytyksen puitteissa Oulun toimipisteessä, jonka jälkeen siirryt Kiinan yksikköön.

Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittymään alan asiantuntijana vastuullisessa ja monipuolisessa tehtävässä. Tarjolla on kansainvälinen tehtävä, hyvät kehittymismahdollisuudet ja asiantuntevien kollegojen tuki.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää MPS Uratorilla 12.12.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnin etenemisestä antaa MPS-konsultti Seppo Kangas puh. 0400 206 587.