(Poistunut julkaisusta)

Controller
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haemme Sanoma Media Finlandin Finance Support and Reporting -yksikköön Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Sanomille. 

Työnkuvaasi kuuluvat kuukausittaiset talous-, raportointi- ja ennustetehtävät. Tämän lisäksi osallistut raportoinnin kehittämiseen. Tuet liiketoimintaa ja teet ad hoc-tehtäviä ja -analyysejä. Toimit läheisessä yhteistyössä business controllerin sekä liiketoiminnan ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto sekä vähintään parin vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää SAP- järjestelmän tai vastaavan taloushallinnon järjestelmän sekä Excelin käytön hyvää hallintaa. Muiden talouden järjestelmien osaaminen on eduksi.

Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja kykenet hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia. Sinulla on laaja laskentatoimen osaaminen ja hallitset tarvittavat raportointi- ja analysointityökalut. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista hallintaa.

Toimintatavoiltasi olet analyyttinen, tunnollinen, tarkka sekä pidät aikataulusi kiireisessä ja paineisessa ympäristössä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne. Työskentelet sujuvasti niin osana tiimiä kuin itsenäisesti päätöksiä tehden. Pystyt reagoimaan nopeasti lyhyellä varoitusajalla tuleviin pyyntöihin ja pystyt priorisoimaan tehtäviä jatkuvasti muuttuvan ympäristön tarpeen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä osana osaavaa tiimiä, joka etsii jatkuvasti uusia tapoja tukea liiketoimintaa talousasioissa. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.12.2019 täyttämällä hakemuslomake. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa mahdollinen tuleva esimiehesi Paula Lilja, Head of Business Control, News and Feature keskiviikkona 27.11. klo 12-13, puh. 0400 208 330.