(Poistunut julkaisusta)

Controller
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt Vähittäispankin Business Control -osastolle Helsinkiin Controlleria.

 

CONTROLLER 

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Controllerina tuet OP Ryhmän Vähittäispankkiliiketoiminnan ylintä johtoa laadukkaalla taloudellisella raportoinnilla ja tulosanalyysillä. Käsissäsi on OP:n ydinliiketoiminnan kokonaisuus ja siihen liittyvien yhtiöiden talous. Tehtävässäsi toimit yhdessä tiimin kanssa liiketoimintajohdon aktiivisena sparraajana. Kehität raportointikäytäntöjä ja niihin liittyviä työkaluja. Osallistut osavuosikatsauksen sekä taloudellisten suunnitelmien ja ennusteiden laadintaan. 

 

Mitä odotamme sinulta 

 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavista asiantuntijatehtävistä. Odotamme sinulta hyvää laskentatoimen tuntemusta ja kokemusta liiketoiminnan talouden johtamisen tuesta. Aiempi työskentely pankkiliiketoiminnan parissa on merkittävä etu. 


Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitset yhteistyön rakentamisen laajojen sidosryhmien kanssa. Et hätkähdä paineen alla toimimista, vaan olet energinen osaaja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen sekä esität rohkeasti uusia näkökulmia. Looginen päättelykyky ja ennen kaikkea kyvykkyys hahmottaa syy-seuraussuhteita ovat vahvuuksiasi. Olet luonteeltasi tiedonjanoinen, kunnianhimoinen ja haluat laajentaa tehtäväkenttääsi ja vastuitasi osaamisesi karttumisen myötä. 


Hallitset erinomaisesti MS Office työkalut, Tableau-, Power BI ja SAP-osaamisesta on etua. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

 

Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja vakituisen työsuhteen talouden osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Pääset seuraamaan äärimmäisen mielenkiintoisen liiketoimintakokonaisuuden kehitystä ja luomaan lisäarvoa sen talouden johtamisessa. Tehtävässä ympärilläsi on tiivis tiimi ja nuorekas yhteisö, jolta saat perehdytyksen tehtäväsi menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. OP Ryhmän laaja organisaatio tarjoaa erinomaiset kehittymismahdollisuudet finanssialalla.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 25.11. mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista turhaan viime metreille. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kukka Lehtimäki 18.11. klo 10-11 ja 22.11. klo 9-10 (050 564 6828).

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.