(Poistunut julkaisusta)

Controller
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Haemme aktiivista joukkuepelaajaa LähiTapiola Palvelut Oy:n controller –tiimiin vastaamaan Länsi-Suomessa sijaitsevien alueyhtiöidemme controller tehtävistä.

Tehtävänäsi on tukea liiketoiminnan johtoa toiminnan suunnittelussa, seurannassa ja päätöksenteossa. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin yhtiöiden johtoryhmien ja asiantuntijoiden kanssa kuin myös laajemmin yli organisaatiorajojen LähiTapiola-ryhmässä.

Controller toimii johdon kumppanina, sparraten ja haastaen päätöksentekoa taloudellisesta näkökulmasta. Tämä edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä päätösten läpivientiin.

Controller vastaa johdon raportoinnista ja taloudellisista analyyseistä sekä tukee ja ohjeistaa liiketoimintaa suunnittelun ja ennustamisen prosessissa.
Raportoinnin kehittäminen ja automatisointi ovat tärkeä osa toimenkuvaasi.

Odotamme sinulta

  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • muutaman vuoden työkokemusta vaativista sisäisen laskennan asiantuntijatehtävistä
  • hyviä matemaattisia valmiuksia taloudenohjauksen kysymysten ratkaisuun
  • ylempää korkeakoulututkintoa, esim. KTM, DI, FM
  • Office tuoteperheen (erityisesti Excelin) hyvää hallintaa sekä kiinnostusta ottaa käyttöön ja oppia uusia järjestelmiä

Eduksesi katsomme vakuutusalan liiketoiminnan tuntemuksen, ohjelmointitaidot (SAS, SQL) sekä QlikView raportointijärjestelmän osaamisen

Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi erinomaista kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteiden hahmottamiskykyä. Oman alueesi asiantuntijana työskentelet tavoitteellisesti ja oma-aloitteisesti, olet joustava ja kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn muutoksen läpiviennissä. Osaat ottaa vastuuta, organisoida tehtäviä ja osallistaa henkilöitä tehtävien suorittamiseen.
Toimipaikkasi sijaitsee Turussa LähiTapiolan Elämänturvatalossa ja tehtävä vaatii matkustamista Länsi-Suomen alueella muissa alueyhtiöissä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän vakuutusliiketoiminnan näköalapaikalla. Tueksesi saat osaavan ja innostuneen työyhteisön. Saat käyttöösi LähiTapiola-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet isossa organisaatiossa.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai LähiTapiolassa työskentelystä, lisätietoja antaa controller –tiimin esimies Tiina Tuutti 040 821 2101, ti 12.11. klo 14-16 tai pe 15.11. klo 9-10 tai tiina.tuutti@lahitapiola.fi
Haethan tehtävää täyttämällä hakulomakkeen 21.11.2019 mennessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.