(Poistunut julkaisusta)

Controller
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme joukkoomme Helsinkiin

CONTROLLERIA

Etsimämme talousosaaja perustaa uuden controller-toiminnon kirkon keskusrahastoon ja tämän jälkeen osallistuu toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen tuottaen taloudellista tietoa kirkon keskusrahaston eri suunnitteluyksiköille.

Controller sijoittuu kirkon keskusrahaston johtajan alaisuuteen.

Odotamme, että olet taloushallinnon syväosaaja ja että sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä controllerin tehtävistä vaativissa toimintaympäristöissä. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja selviät haastavistakin tilanteista paineen alla. Pystyt löytämään uusia kehityskohteita ja näkemään niiden taloudelliset mahdollisuudet ja vaikutukset. Omaksut nopeasti uusia asioita ja sinulta löytyy muutosvalmiutta. Tarjoamme laajan ja haasteellisen tehtäväkentän uuden toiminnan kehittämisen parissa.

Edellytyksenä tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi KTM) sekä työkokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme vahvaa excel-osaamista.

Odotamme controllerilta lisäksi
• kokemusta tilinpäätösprosessien ja tilinpäätösanalyysien kehittämisestä
• kokemusta raportointijärjestelmien kehittämisestä
• kokemusta suunnittelujärjestelmien kehittämisestä
• kykyä hallita samanaikaisesti useita laajoja kokonaisuuksia
• oma-aloitteisuutta, innovatiivista työotetta ja kykyä hahmottaa uusia ratkaisumalleja
• hyviä vuorovaikutus-, kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja

Katsomme eduksi
• kokemuksen sisäisen tarkastuksen tehtävistä tai tilintarkastustehtävistä
• ruotsin kielen taidon

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 701 mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen (kokonaispalkkaus 4273,24 – 4914,23 e/kk). Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa sähköisen rekrytointipalvelun kautta osoitteeseen https://evl.fi viimeistään 1.11.2019 mennessä.
Tiedusteluihin vastaa kirkon keskusrahaston johtaja Leena Rantanen, joko sähköpostilla (etunimi.sukunimi@evl.fi) tai puhelimitse (050 5675 372, soittoajat ke 23.10 klo 9-15 ja ti 29.10 klo 14-17).