(Poistunut julkaisusta)

Controller
Pääkaupunkiseudun Junakalusto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme Helsinkiin

Controlleria

Haemme nyt systemaattista ja oma-aloitteista Controlleria avustamaan yrityksen johtoa budjetin valmisteluun liittyvissä tehtävissä ja taloushallinnon kehittämisessä.

Tehtäväkuvaan sisältyy kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportointiin liittyviä tehtäviä, taloudellisen ja operatiivisen tiedon käsittelyä. Tehtäviin kuuluu myös esim. rahoitukseen, yhtiön maksuliikenteeseen, vakuutuksiin sekä vakuuksien ja taloudellisten riskien hallintaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, joustavaa ja systemaattista/analyyttista työskentelyotetta, järjestelmäosaamista sekä ratkaisuhakuista ja kehittämistä tukevaa asennetta muuttuvassa toimintaympäristössä. Arvostamme, että tartut ripeästi tehtäviin ja myös haastat tarvittaessa toimintatapoja ja että hoidat tehokkaasti ja huolella myös rutiininomaiset tehtävät.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten esimerkiksi tradenomia tai kauppatieteiden maisteria sekä hyvää englannin kielen taitoa. Kokemuksen kautta hankittua osaamista ja kokemusta tiimityöskentelystä arvostetaan myös tehtävää täytettäessä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin organisaatiossamme sekä monipuolisen ja haastavan ja myös kehittyvän tehtäväkokonaisuuden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.11.2019 mennessä osoitteeseen yrjo.judstrom@hel.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Yrjö Judström, puh. 050 559 1902.