(Poistunut julkaisusta)

Controller
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Etsimme kokoaikaista Controlleria asiakasyrityksellemme Vantaalle määräaikaiseen työsuhteeseen sijaisuuden ajaksi. Controllerin roolissa toimit osana asiakasyrityksemme talousosaajien tiimiä, ja työskentelet muun muassa ostolaskujen käsittelyn, varastokirjanpidon ja kuukausilaskennan tehtävissä. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle tai opintojensa loppuvaiheessa olevalle laskentatoimen ja taloushallinnon tulevaisuuden huippuosaajalle haastaa itseään vaihtelevan työnkuvan kautta kokeneempien kollegoiden tuella. Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään sillä etenemme haussa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Tarjoamme


* Haastavan ja vaihtelevan työnkuvan taloushallinnon prosessien parissa
* Mahdollisuuden räätälöidä työnkuvaa oman osaamisen mukaisesti
* Osaavan tiimin tuen ja perehdytyksen tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
Pääasialliset työtehtäväsi ovat:


* Asiakas- ja toimittajanumeroiden avaukset
* Kuukausilaskennan tehtävät
* Osto- ja matkalaskujen käsittely
* ALV-laskennan tehtävät
* Varastokirjanpito
* Käynnissä oleviin järjestelmäprojekteihin osallistuminen soveltuvin osin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rooliin soveltuva laskentatoimen tai taloushallinnon korkeakoulukoulutausta (tradenomi/KTM tai opintojen loppuvaiheessa oleva)
* Aiempaa relevanttia työkokemusta kirjanpidosta ja/tai osto- ja myyntireskontrasta vähintään kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
* Hyvä perusosaaminen MS-Office-ohjelmistoista, erityisesti Excelistä
* Sujuva suomen kielen sekä hyvä englannin kielen osaaminen


Työntekijänä olet:


* Huolellinen
* Itsenäinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Työmäärä: Kokoaikainen
* Aloitus: Lokakuun loppu
* Kesto: 24.1.2020 asti
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille] (mailto:krn02@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on maatalouskoneiden maahantuontiin, markkinointiin ja jälkimarkkinointiin erikoistunut palveluyritys, jolla on toimintaa yhdeksässä maassa Euroopan laajuisesti.