Controller
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Etsimme asiakkaillemme Uudenmaan alueelle Controllereita.

Työtehtävissäsi

Monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan osallistumaan ulkoisen tai sisäisen laskennan controller-tehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi kannattavuuden, tuloksen ja kustannusten analysointia sekä mahdollisesti myös budjetointia. Tuotat erilaisten analyysien, ennusteiden ja raporttien muodossa tietoa yrityksen päätöksenteon tueksi. 

Odotamme sinulta

Voit olla urasi alussa oleva osaaja tai alan kokeneempi konkari. Sinulla voi olla aikaisempaa osaamista avustavista controllerin tehtävistä tai jo jonkin verran kokemusta työskentelystä esimerkiksi business controllerin tai financial controllerin tehtävissä. Sinulla on soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM) Pystyt työntekijänä ottamaan vastuuta toiminnan suunnittelusta, analyysien teosta, raportoinnista, ennusteiden teosta sekä talouden seurannasta. Toimit osana controllereiden tiimiä ja jaat rohkeasti ammatillista näkemystä ja tietotaitoasi sekä osallistut myös aktiivisesti prosessien kehittämiseen.  Odotamme sinulta SAP osaamista ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä eri alojen yrityksissä sekä viihtyisän ja joustavan työympäristön. Sinut perehdytetään yrityksen toimintatapoihin ja kulttuuriin. Työskentelet mielenkiintoisten työtehtävien parissa osana tiivistä tiimiä, jossa tuetaan toisia ja arvostetaan ammatillista kehittymistä. 

Hakuprosessi

Kerro meille tarkemmin controllerin osaamisestasi ja kokemuksestasi täyttämällä hakulomake verkkosivujemme kautta. Muistathan liittää mukaan hakemuksesi ja CV:si. Huomaathan, että tehtävään voit hakea ainoastaan verkkosivujemme hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa WorkPower 360° tiimin HR-konsultti

Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi  +358 40 630 8101

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot