(Poistunut julkaisusta)

Controller
UFF U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Haluatko mahdollisuuden tehdä työtä, jolla on globaali vaikutus? Tule rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta!

U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr (UFF) on yleishyödyllinen säätiö, joka toimii ilmaston ja globaalikehityksen hyväksi. Toimintaamme kuuluu kotimaan ympäristöpalvelu, globaalikehitystyön tukeminen Afrikassa ja Intiassa sekä ympäristö- ja globaalikehityksestä tiedottaminen. Keräämme varoja käytettyjen vaatteiden myynnillä ja solmimalla rahoituskumppanuuksia globaalikehitystyöohjelmien hyväksi. Lue meistä lisää www.uff.fi


Haemme kasvavaan organisaatiomme uuteen tehtävänkuvaan

CONTROLLERIA

Vastaamaan taloushallinnon ja raportoinnin toteutuksesta yhdessä muun taloustiimin kanssa sekä vetämään talouden kehityshankkeita. Sinun vastuullasi on kerätä ja tuottaa tietoa toiminnan seurannan ja suunnittelun tukemiseksi, Suomessa sekä globaalikehitys -hankkeissa. Vastaat työssäsi myös talouteen liittyvistä IT-projekteista, prosessien sujuvuudesta ja menetelmien kehittämisestä. Pystyt sijaistamaan ulkoisen laskennan tehtäviä ja maksuliikennettä sekä osallistumaan tilinpäätöksen laadintaan. Työhön kuuluu myös vaihtelevia johdon back office-tehtäviä. Toimit toimitusjohtajan suorassa alaisuudessa.

Odotamme sinulta seuraavaa:

Olet etsimämme henkilö, jos viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa ja haluat itsekin saada näkyviä tuloksia aikaiseksi. Kykenet pitämään monta palloa liikkeellä yhtä aikaa. Olet suorittanut tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon (KTM, Tradenomi yamk).

Arvostamme erityisesti seuraavia ominaisuuksia:

  • Sinulla on useamman vuoden monipuolinen taloushallinnon kokemus sekä ulkoisen että sisäisen laskennan tehtävistä. Olet toiminut esim. controllerina, tilintarkastajana tai talouspäällikkönä.
  • Työskentelytapasi on tarkka, analyyttinen ja järjestelmällinen
  • Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja olet taitava johtamaan omaa työtäsi: aikatauluttamaan, priorisoimaan ja organisoimaan sekä löytämään tekemisen paikkoja
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sinulla on halua oppia uutta, syventyä yksityiskohtiin sekä hakea ratkaisuja itsenäisesti ja proaktiivisesti
  • Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia
  • Omaat erinomaiset IT-valmiudet kehittääksesi taloushallinnon tehtäviä digitaaliseen suuntaan
  • Hoidat työsi sujuvasti suomen- ja englannin kielellä, ruotsin ammattisanaston hallitseminen on etu.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän taloushallinnon parissa. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan koko organisaation toimintaan, kehittämään uutta, viemään säätiön missioita eteenpäin sekä toimimaan johdon ja esimiesten aktiivisena sparrauskumppanina.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu pääkonttori- ja lajittelukeskukseemme Klaukkalassa. Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista.

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 6.10.2019 mennessä lähettämällä hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset@uff.fi. Viestikenttään pyydämme sinua laittamaan viitteeksi Controller. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.