(Poistunut julkaisusta)

Controller
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme sinua, numeroiden moniottelija, controllerin tehtävään vakituiseen työsuhteeseen.

Controllerin tehtävässä pääset toimimaan meillä tuotannon aktiivisena business partnerina. Hoidat viikoittaista ja kuukausittaista tuotannon raportointia. Funktionaalisten kulujen kuukausiseuranta ja analysointi kuuluvat myös tehtäviisi. Tehtaiden budjetoinnin alkaessa sinulla on siinä avainrooli. Osallistut myös standardikustannusten päivittämiseen sekä tulokseen liittyviin kannattavuus- ja varianssianalyyseihin. Lisäksi vastuullesi kuuluu tuotekehityskustannusten ja varastojen seuranta ja analysointi.

Sinulta toivomme aikaisempaa kokemusta controllerin tehtävistä ja tuotantoympäristöstä valmistavassa teollisuudessa. Toivomme myös kokemusta investointilaskennasta ja investointien seurannasta. Olet Excelin tehokäyttäjä ja englannin kieli sujuu niin raportoinnissa kuin kysymyksiin vastatessa. Jos Qlikview ja LucaNet ovat tuttuja, kannattaa siitä mainita hakemuksessa.

Arvostamme aloitteellisuutta ja aktiivisuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä. Pääset työskentelemään osana taitavaa, tarkkaa ja tehokasta taloustiimiämme. Tarjoamme sinulle tehtävässä menestyäksesi talon täyden tuen ja koulutusta tehtävääsi. Tämä on sinun mahdollisuutesi oppia uutta ja olla osa kansainvälistä ilmanvaihdon markkinajohtajan tarinaa. Meillä on helppo hengittää. Kyseessä on vakituinen työ, ja pääsääntöinen työntekopaikka on Turussa. Tehtävä sisältää vähän matkustamista kotimaassa, lähinnä tehtaidemme välillä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Head of Controlling Jouni Karilta, p. 040 702 9080 keskiviikkona 18. syyskuuta tai tiistaina 24. syyskuuta klo 15–17.

Hae tehtävää vaikka heti, mutta kuitenkin viimeistään 27.9.2019. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.