(Poistunut julkaisusta)

Controller
Ylva

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme

CONTROLLERIA

nopeasti kehittyvään Ylvaan

Mitä työsi pitää sisällään

Sinulla on ensisijaisesti vastuullasi MaRa-liiketoiminnan (UniCafe ja Both Helsinki) taloushallinto. Työhön kuuluu kirjanpitoa sekä säännöllistä raportointia ja ennusteiden laatimista. Koordinoit myös yksittäisten ravintoloiden tulosseurantaa ja tavoitteiden asettamista. Oleellista roolissasi on tukea johtoa tulkitsemalla ja analysoimalla talouslukuja tavoilla, joilla voidaan viedä liiketoimintaa eteenpäin. Samalla olet myös mukana yhteistyössä muun taloustiimin kanssa Ylvan konsernin talouspalveluissa ja osallistut taloudellisen raportoinnin sekä prosessien kehittämiseen. Kun olet päässyt tutuksi Ylvan toimintojen kanssa, on tulevaisuudessa tarjolla myös laajentuvaa vastuuta.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • ymmärrät miten yrityksen tuloslaskelma ja tase kokonaisuudessaan toimii
  • olet itsenäinen, aloitteellinen ja tuot rohkeasti havaintosi esiin
  • et pelkää rutiineja, mutta pystyt myös kiireessä pallottelemaan useita tehtäviä samalla hahmottaen laajempia kokonaisuuksia
  • sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus sekä jo käytännön kosketuspintaa taloushallinnosta
  • voit olla hiljattain valmistunut, valmistumassa tai omata muutaman vuoden työkokemuksen, mutta kaipaat uusia haasteita.

Tarjoamme sinulle paikan Helsingin ydinkeskustassa arvojohdetussa konsernissa, jolla on tavoitteena olla rohkea suunnannäyttäjä toimialoillaan ja jossa vastuullisuus ja tuloshakuinen liiketoiminta eivät ole ristiriidassa.

Tyypillisesti ihmiset ovat viihtyneet Ylvassa pitkään ja haluammekin tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä sekä edetä vastuullisempiin tehtäviin osaamisen karttuessa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 30.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@ylva.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Eemeli Lehto 20.9. klo 9 -11 ja 23.9. klo 15 -17, puhelin 050 324 5919.

Lue lisää Ylvasta sivuiltamme osoitteesta www.ylva.fi.