(Poistunut julkaisusta)

Controller
Cabonline Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Oletko kunnianhimoinen ja rohkea tulevaisuuden asiantuntija sisäisen laskennan ja analytiikan saralla? Oletko kiinnostunut liiketoiminnan tukemisesta taloushallinnon näkökulmasta ja haluat olla mukana kehittämässä mielenkiintoisen konsernin liiketoimintaa Suomessa dynaamisessa ja muuttuvassa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus myös ottaa lisävastuuta ja kehittyä?

Haemme nyt asiakkaallemme Cabonline Finlandille systemaattista ja oma-aloitteista Controlleria avustamaan yrityksen talousjohtajaa sisäisessä raportoinnissa, budjetoinnissa ja ennusteissa. Tehtävänkuvaan sisältyy avustavat tehtävät kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportoinnissa, taloudellisen ja operatiivisen tiedon käsittely ja kokoaminen sekä kalusto- ja laiterekistereiden ylläpito ja hallinta. Lisäksi työnkuvaan sisältyy muita avustavia tehtäviä, kuten maksuliikenteen koordinointi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, joustavaa mutta systemaattista työskentelyotetta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta ajoittain nopeatempoisessakin toimintaympäristössä. Uskallat tarttua tehtäviin rohkeasti ja myös haastaa toimintatapoja tarvittaessa. Et pelkää myöskään rutiininomaisia tehtäviä, kuten datan keräämistä, käsittelyä ja ylläpitoa; työskentelyotteesi on sitkeä ja pitkäjänteinen. Luonteeltasi olet analyyttinen ja pystyt hahmottamaan hyvin kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita.

Voit olla hiljattain valmistunut KTM tai vastaava, työkokemusta tärkeämpänä pidämme asennettasi ja oppimisvalmiuksiasi. Hyvät valmiudet Excelin ja PowerPointin tehokkaaseen hyödyntämiseen työssäsi ovat olennaisia. Luemme eduksi myös kokemuksen PowerBI, ProCountor ja SQL työkaluista.

Tässä roolissa tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden ottaa lisävastuuta taitojesi kehittyessä. Työyhteisön ilmapiiri on välitön ja rento. Yritys sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 15.9.2019. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä ja yrityksestä antaa Baronan seniorikonsultti Maarit Watkins p. 0440622748 tai maarit.watkins@barona.fi.

_Jos sinusta on ikinä tuntunut, että työnhakuun tai ammatilliseen kehittymiseen on vaikea saada apua ja neuvoja, tässä on mahdollisuutesi. Syyskuun 19. päivä olet lämpimästi tervetullut Baronan toimistoille Tapaa työtrainerisi -tapahtumaan klo 14-19 - asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ympäri Suomen! Olemme järjestäneet pääsi menoksi myös hyödyllisiä ja hauskoja valmennuksia, maksutta. Tutustu eri toimistojen ohjelmaan osoitteessa: www.barona.fi/tervetuloa _

Tervetuloa tapaamaan työtraineriasi!