(Poistunut julkaisusta)

Controller
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Haemme Sanoma Media Finlandin Finance Support and Reporting -yksikköön Controlleria määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen.

Controllerin tehtäviin kuuluvat kuukausittaiset talous-, raportointi- ja ennustetehtävät. Olet vastuussa mm. liiketoimintayksikön sisäisten erien allokoinneista ja seurannasta. Tämän lisäksi osallistut raportoinnin kehittämiseen. Tuet liiketoimintaa ja teet ad hoc-tehtäviä ja -analyysejä. Toimit läheisessä yhteistyössä business controllerin sekä liiketoiminnan ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto sekä vähintään 1,5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen vaatii SAP- järjestelmän tai vastaavan taloushallinnon järjestelmän sekä Excelin käytön hyvää hallintaa. Muiden talouden järjestelmien osaaminen on eduksi.

Osaat ajatella liiketoimintalähtöisesti ja kykenet hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia. Sinulla on laaja laskentatoimen osaaminen ja hallitset tarvittavat raportointi- ja analysointityökalut. Tehtävässä edellytetään englannin ja suomen kielen sujuvaa suullista ja kirjallista hallintaa.

Toimintatavoiltasi olet analyyttinen, tunnollinen, tarkka sekä pidät aikataulusi kiireisessä ja paineisessa ympäristössä. Olet ulospäin suuntautunut, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja iloisen asenteen. Työskentelet sujuvasti niin osana tiimiä kuin itsenäisesti päätöksiä tehden. Pystyt reagoimaan nopeasti lyhyellä varoitusajalla tuleviin pyyntöihin ja pystyt priorisoimaan tehtäviä jatkuvasti muuttuvan ympäristön tarpeen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä tiimissä, joka etsii jatkuvasti uusia tapoja tukea liiketoimintaa talousasioissa. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Porkkalankadulla Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9.2019 täyttämällä sähköinen hakemuslomake.