(Poistunut julkaisusta)

Controller
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Kaikki kontrollissa? – Hyvä, olet kenties etsimämme controller!

Etsimme nyt controlleria osaksi Efiman omaa taloushallinnon tiimiä. Controllerin päivittäiseen työhön kuuluvat erilaiset sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävät, raportointi, tilinpäätöksen laadintaan osallistuminen sekä reskontranhoitajan työn ja ennusteprosessin ohjaus. Lisäksi työhön kuuluu laskutuksen ohjausta sekä muita taloudellisia ja hallinnollisia tehtäviä.

Efiman controllerina pääset aktiivisesti osallistumaan erilaisiin automaation ja robotiikan kehittämistehtäviin ja olet olennaisena osana kehittämässä Efiman taloushallinnon järjestelmiä, toimintatapoja ja raportointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa, osana päivittäistä toimintaa ja liiketoiminnan ohjausta. Raportoit tehtävässäsi Efiman talousjohtajalle.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • olet kartuttanut työkokemustasi vähintään kaksi vuotta monipuolisissa kirjanpito- ja/tai controller-tehtävissä
  • sovellat sujuvasti taloustietoa ja -osaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja tukemiseen ja toimit liiketoiminnan luotettuna kumppanina
  • sinulla on oma-aloitteinen ja analyyttinen työote ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja tartut innolla monipuolisiin tehtäviin
  • olet tiimipelaaja ja viestit erinomaisesti suomeksi ja englanniksi
  • sinulla on soveltuva kaupallinen korkeakoulutus (esim. KTM, tradenomi)
  • koet Efiman arvot ja yrityskulttuurin omaksesi
  • hallitset Excelin käytön ja omaksut helposti uudet järjestelmät

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla, jossa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Mitä seuraavaksi?

Haasta itsesi ja lähetä hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 18.8.2019. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipymättä!

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun, soveltuvuusarvioinnin sekä case-tehtävän. Kolmivaiheinen rekrytointiprosessimme viedään tämän tehtävän osalta läpi kokonaisuudessaan elokuun aikana, ja toivomme, että tehtävään valittu henkilö voisi aloittaa tehtävässä viimeistään 1.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Efiman CFO Inga Väisänen. Ingan tavoitat sähköpostilla inga.vaisanen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040 161 3706 7.8. klo 15-16 tai 12.8. klo 15-16.