(Poistunut julkaisusta)

Controller
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Haemme controlleria Skanska Kodeille Helsinkiin

Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Controllerina pääset paneutumaan erilaisiin tehtäviin aina kuukausi- ja konserniraportoinnista ennusteiden laatimiseen. Osallistut asuntoprojektien seurantaan ja raportointiin ja tarpeen mukaan tartut myös muihin tehtäviin, kuten tonttivarantoihin ja myyntiin liittyvää raportointiin. Omien vastuualueidesi hoitamisen lisäksi haluatkin kantaa kortesi kekoon auttamalla joustavasti muissakin tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi talouden tietojärjestelmien, prosessien, raportoinnin ja analytiikan kehitykseen osallistuminen. Pääasiallisia työkalujasi ovat Oracle Fusion, Hyperion (HFM), Excel ja sekä muut MS Officen työkalut. Riippuen kiinnostuksestasi ja vahvuuksistasi, voit päästä mukaan esimerkiksi analytiikkaratkaisujen kehittämiseen.

Pieni tiimimme vastaa Skanska Kotien ja BoKlokin raportoinnista ja ennustamisesta. Teemme tiivistä yhteistyöstä liiketoiminnan, konsernilaskennan, talouden palvelukeskuksen, IT:n ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävä on uusi (tiimimme kasvaa), minkä ansiosta pystymme tarkentamaan työnkuvaa kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Älä siis jätä hakematta, vaikka nämä saappaat tuntuisivat vielä liian isoilta – voit tarvittaessa aloittaa assistant controllerina ja tarttua tulevaisuudessa erilaisiin kehittymis- ja etenemismahdollisuuksiin talon sisällä.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. KTM, tradenomi tai tuotantotalous)
  • aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • riittävää talouden ja kirjanpidon ymmärrystä
  • vahvaa Excel osaamista ja monipuolista tietoteknistä osaamista
  • analyyttisyyttä ja tarkkaa työskentelyotetta
  • hyvää englannin ja suomen kielen taitoa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä ja halua oppia uutta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana kannustavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.8.2019 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Skanska Kotien Talousjohtaja Raija Sjöblom (p. 040 506 2385, raija.sjoblom@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä ma 12.8. klo 13-14 ja ti 13.8. klo 12-13. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: financial reporting, forecasting, business development, system development, analytics
Asiasanat: talous, controller, raportointi, ekonomi, tradenomi, ennustaminen, analytiikka