(Poistunut julkaisusta)

Controller
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

CONTROLLERIA

varustelutuotantoon. 


Tehtäviisi kuuluu

Controllerinamme vastaat varustelutuotannon sisäisen laskennan toteuttamisesta ja kehittämisestä sekä ennusteiden laatimisesta ja ennustusfunktion kehittämisestä. Tämän lisäksi ohjaat tuotannonsuunnittelutoimintoa.

Olemme nousujohteisessa vaiheessa niin kaupallisesti kuin toimintojemme kehittämisenkin osalta. Haluamme löytää ammattitaitoisen ja työhönsä tinkimättömästi suhtautuvan controllerin, joka tulee mukaamme edistämään kasvua entisestään.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on kokemusta controllerin ja tuotannon suunnittelun tehtävistä mielellään valmistavan teollisuuden toimintaympäristössä. Menestyäksesi Controllerin tehtävässä tarvitset myös kehittävää ajattelutapaa sekä näkemyksellisyyttä uudistaa taloushallinnon sekä tuotannonsuunnittelun toimintatapoja ja järjestelmiä yhteistyössä muun organisaation kanssa.

Lisäksi edellytämme itsenäistä työskentelytapaa ja oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä myös yksin. Tarvitset myös kokonaisuuksia hahmottavaa ja analyyttista ajattelutapaa, keskustelukykyä ja vaikuttamisen halua, sekä kyvykkyyttä sanoittaa kantojasi dataan perustuen.

Toivomme löytävämme varustelun johdolle sparrauskumppanin, jolla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Kykenet myös kertomaan sen, mitä johdon tulee tietää, etkä sitä, mitä he haluavat kuulla.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Mika Mäkinen
Varustelun kehitysjohtaja
mika.makinen@meyerturku.fi
+358405877144