(Poistunut julkaisusta)

Controller
Helsingin Satama Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Haemme kehittämisorientoitunutta

Controlleria  

rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa ja huolehtimaan Sataman talousraportoinnista, analysoinnista ja kehittämisestä. Olet keskeisessä roolissa talous- ja raportointitiimissä. 

Vastaat yrityksen talousraportoinnista ja teet talousanalyysejä sekä ennusteita. Koordinoit ja ohjeistat budjetointi- ja ennusteprosessia ja koostat osaltasi vuosibudjetin. Tehtäviin sisältyy myös ulkoisen laskennan hankinnan ohjaus sekä asiantuntijatehtäviä erilaisissa kehityshankkeissa.

Laajaan ja mielenkiintoiseen toimenkuvaasi kuuluu myös matkustaja- ja rahtiliiketoimintojen tukeminen, monipuoliset liiketoiminnan tarvitsemat laskelmat ja selvitykset sekä yhteisten, tehokkaampien toimintatapojen kehittäminen.

Tehtävässäsi menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet vastuuntuntoinen ja aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä kiireessäkin.

Sinua kiinnostaa kehittäminen ja haluat oppia uutta. Tämä näkyy niin, että pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia kehitysideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin. Toimit ennakoivasti ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Sinulta odotetaan toimintaa kehittäviä ratkaisuja, jotka pohjautuvat tuottamiisi analyyseihin ja raportteihin. Osallistut aktiivisesti liiketoiminnan suunnitteluun, ohjaamisen tukemiseen ja ennustamiseen. Ymmärrät, miten tuetaan liiketoiminnan kasvun ja kilpailukyvyn kehittämisessä. Osallistut liiketoimintalaskelmien, raportoinnin ja KPI mittaristojen kehittämiseen.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden kokemusta itsenäisistä Controller tehtävistä ja hyvää ammatillista osaamista. Olet kiinnostunut tietojärjestelmien hyödyntämisestä ja kehittämisestä liiketoimintalähtöisesti. Excel sen data-analysointityökaluineen on sinun työkalupakissa. Osaat hakea ja analysoida dataa, pureutumalla syvälle numeroihin, mutta samalla näet ison kuvan. Osaat esittää numerot ymmärrettävässä muodossa kaikille sidosryhmille. Tableau- tai ClickView –kokemus ylläpitäjänä ja käyttäjänä on eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi kotimaisessa, arvostetussa yrityksessä, joustavat työajat, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan merkittävästi Helsingin Sataman kehittämiseen ja pääset kehittymään myös itse. Raportoit talousjohtajalle.

Toimistomme sijaitsee Eteläsatamassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa. 

Lähetä meille hakemuksesi, referenssit ja cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään 18.8.2019 mennessä.

Haun seuraava vaihe on videohaastattelu.

Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.