(Poistunut julkaisusta)

Controller
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Haemme nyt asiakkaallemme Helsinkiin asiansa taitavaa

CONTROLLERIA

Tulet työskentelemään osana talous- ja raportointitiimiä ja pääasialliset työtehtäväsi liittyvät kuukausittaiseen ja neljännesvuosittaiseen talouden raportointiin ja monipuolisten raporttien koostamiseen. Budjetointiprosessin hallinta ja budjetin koostaminen sekä pidemmän aikavälin taloudelliset mallintamiset kuuluvat mukaan.
Sinun on mahdollista päästä tekemään myös haastavampia liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä tehtäviä, omien kykyjen ja halujen mukaan.

Olet etsimämme tekijä, kun sinulta löytyy työtehtävää vastaava koulutus, esim. tradenomi tai KTM. Henkilönä olet oma-aloitteinen, tarkka ja kykenet kantamaan vastuuta sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja itsenäisen työotteen. Toivoisimme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta raportoinnista ja budjetoinnista. Eduksi on kokemus talousraportoinnin kehitysprojektien läpiviennistä sekä olet valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön.

Työn aloitus on sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Mikäli olet etsimämme tekijä, niin täytä hakemus vielä tänään linkin kautta. Liitäthän hakemukseen mukaan CV, palkkatoiveesi sekä suosittelijat.

Lisätietoja antaa HR-koordinaattori Maria Pelkonen, p. 0403522846,
perjantaina 12.7. klo 9-10 ja tiistaina 16.7. klo 15-16