(Poistunut julkaisusta)

Controller
Kokkolan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Toimintaympäristömme vahvassa murroksessa ja toimintamme laajentuessa tarvitsemme entistä parempaa ja ajantasaisempaa tietoa liiketoiminnastamme.

Haemme nyt CONTROLLERIA luomaan ja kehittämään sisäisen laskennan ja taloushallinnon prosessejamme.

Työpäiväsi koostuvat liiketoimintojen kuukausiraportoinnista, sisäisestä raportoinnista ja kannattavuusanalyysien tuottamisesta sekä liiketoimintajohdon ja kirjanpidon tukemisesta taloushallinnon näkökulmasta. Oleellisena osana työtäsi on lisäksi taloushallinnon prosessien kehittäminen. Tehtävä on osittain kirjanpitäjän perhevapaan sijaisuus, joten kehitystehtävien lisäksi tehtävä pitää sisällään myös kuukausikirjanpidon, osto- ja myyntireskontran sekä raportoinnin töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (KTM) sekä taloushallinnon ja laskentatoimen laaja-alaista hallintaa. Lisäksi odotamme aikaisempaa kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä, kehitysprojekteista ja vahvaa tietoteknistä osaamista. Arvostamme kokemusta kehittyvässä organisaatiossa työskentelystä.

Etsimme sinua, jolla on liiketoimintalähtöinen ajattelutapa sekä analyyttinen ja ratkaisuhakuinen työskentelyote. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen ja osaat viestiä monimutkaiset asiat vakuuttavasti. Eduksi katsomme konsernilaskennan sekä englannin ja ruotsin kielen osaamisen.

Ennen kaikkea haemme henkilöä, jolla on uskallusta ja halua vaikuttaa asioihin!

Voit tutustua Kokkolan Energian toimintaan oheisen videon kautta: https://www.youtube.com/watch?v=Vn3d8QCYZVE

Kiinnostuitko? Kysy lisää Baronan seniorikonsultti Viivi Härköseltä puh. 050 596 6328 tai laita hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan pikimmiten, viimeistään 30.6.2019 mennessä. Tehtävä on 2 vuoden määräaikaisuus.