(Poistunut julkaisusta)

Controller
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haemme oma-aloitteista ja aktiivista Controlleria VR Groupin talousyksikköön. 


Päätehtäviisi kuuluu mm.:

  • taloudellisten ja operatiivisten lukujen sekä tarvittavien analyysien tuottaminen talouden raportointiaikataulujen mukaisesti

  • kuukausiraportointi 

  • budjetointi ja ennusteiden laadinta, strategialaskenta

  • kustannuslaskenta, erilaiset Ad hoc-analyysit

  • kustannusseuranta, kustannuspoikkeamien tunnistaminen ja analysoiminen sekä toimenpiteiden ehdottaminen johdolle

  • henkilökunnan tukeminen talouteen liittyvissä tehtävissä

  • tarvittaessa investointiprosessin valvonta ja investointilaskelmat


Odotamme sinulta vahvaa analyyttista ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet liiketoimintalähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri. Sinulla on taidot analysoida suuriakin määriä taloudellista dataa sekä löytää datasta nopeasti keskeiset tekijät päätöksenteon tueksi. Erinomaisten Excel-taitojen lisäksi osaaminen edistyksellisimmistä analytiikkatyökaluista (esim. Power BI) luetaan eduksi. Haluat aktiivisesti kehittää vastuualueesi toimintaa ja tuot rohkeasti esille näkemyksesi. Myös taito kirjoittaa selkeitä raportteja on keskeinen. Sinulla on kyky pysyä aikatauluissa, talouden raportointiaikataulut ovat keskeiset raportoinnin onnistumisen kannalta.

Olet KTM tai DI (esim. tuotantotalous). Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä organisaatiossamme sekä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtäviesi hoitamiseen Controller-tiimissämme. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan rautatiealaan ja mahdollisuuden vaikuttaa VR Groupin menestykseen nopeasti muuttuvassa markkinassa. VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. VR Groupin talous- ja rahoitusyksikkö tarjoaa konsernille talouden ja rahoituksen kokonaispalvelun. Toiminnan tavoitteena on tukea ja kehittää omalta osalta konsernin liiketoimintaa. Toimipaikka sijaitsee moderneissa tiloissa Helsingin Ilmalassa hyvien yhteyksien päässä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Riikka Lam 3.6. klo 14-16 ja 10.6. klo 9-11 puh. 040 862 0917, riikka.lam@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.6.2019 mennessä. Paikka pyritään täyttämään nopeasti.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. VR Groupin sisäiset konsernipalvelut tukevat ja palvelevat konsernin liiketoimintoja.