(Poistunut julkaisusta)

Controller
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
CONTROLLER

Kiinnostaako mielenkiintoiset ja monipuoliset taloushallinnon tehtävät johtavassa pohjoismaisessa teknisen konsultoinnin yrityksessä? Asiakkaamme Combitech hakee nyt controlleria vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseensä heidän nykyisen pitkäaikaisen controllerin jäädessä ansaituille eläkepäiville ensi vuoden alkupuolella.

Controllerina vastaat sekä Combitechin että eri projektien talousraportoinnista ja -seurannasta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluvat mm. projektien talousseuranta, -ohjaus ja -raportointi sekä projektien ostojen, laskutuksen ja tuloutuksen ohjaus. Vastaat kirjanpidon seurannasta ja ohjauksesta sekä tilauskannan raportoinnista. Toimit taloushallintojärjestelmien pääkäyttäjänä, kehittäjänä ja kouluttajana sekä vastaat yrityksen talousraportoinnista konserniin. Myöhemmin tehtäviisi voi tulla myös budjetointi ja ennustaminen, riippuen omasta kiinnostuksestasi. Tiimissä työskentelee lisäksesi kaksi assistenttia.

Kyseessä on suora rekrytointi Combitechin omaksi työntekijäksi. Työt alkavat syksyllä, viimeistään lokakuun alussa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi


Edellytämme sinulta

Tehtävään soveltuvaa koulutus (esim. tradenomi tai KTM)
Taloushallinnon kokonaisvaltaista ymmärrystä
Käytännön työkokemusta kirjanpitäjän tehtävistä
Projektilaskentaosaamista
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Modernin ja nuorekkaan työyhteisön
Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
Hyvät työsuhde-edut


Arvostamme

Järjestelmäosaamista seuraavista: Procountor, Visma Severa


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Hämeenkatu 20, 4.krs., 33200 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi