Controller
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Toimenkuva
Tilitoimistoasiakkaamme vahvistaa resurssejaan ja etsii Lappeenrantaan CONTROLLERIA vakituiseen työsuhteeseen.

Roolissasi vastaat itsenäisesti yrityksien kirjanpidoista ja tilinpäätöksistä mahdollisine välitilinpäätöksineen sähköisessä toimintaympäristössä. Työ sisältää talouslukujen analysointia sekä tiivistä vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös työskentelyä tilitoimiston asiakkaiden tiloissa.
Odotamme sinulta
Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä KLT-tutkinto sekä aiempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Vankkaa kokemus kirjanpitotehtävistä ja palkanlaskutaito ovat edellytyksiä tässä tehtävässä onnistumisessa. Hyvän taustan tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä, jonka myötä juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat tulleet tutuiksi. Viranomaisilmoituksien, verolakien tunteminen ja Netvisor-ohjelman vahva osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on kokemusta mielellään myös yhdistystoiminnan kirjanpidosta.

Työotteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen. Toivomme, että sinulta löytyy innokkuutta uusien tehtävien ja vastuiden haltuunottoon. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Työ on ajoittain melko nopearytmistä, joten toivomme että pystyt toimimaan tehokkaasti ja täsmällisesti kokonaisuuksista huolehtien.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle tilaisuuden vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä osana arvostettua tilitoimistoa, jossa koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ovat hyvät. Prosessit ovat tarkasti hioutuneet ja perehdytysjakson jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti ammattitaitoisen tiimin tukemana.

Toivottavasti kiinnostuit! Lähetäthän nyt ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ripeästi, kuitenkin 31.5.2019 mennessä osoitteessa www.vmp.fi. Haastatteluita käydään prosessin edetessä ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP:llä Merja Teitto, puh. 040 307 5601 tai sähköpostitse merja.teitto@vmp.fi.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Merja Teitto, Merja.Teitto@vmp.fi, 040 307 5601
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269928
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Merja Teitto (Merja.Teitto (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5601
  • Sijainti: Lappeenranta