(Poistunut julkaisusta)

Controller
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien yhteenliittymän keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon
CONTROLLERIA/SENIOR CONTROLLERIA

vakituiseen tehtävään osaksi POP Pankkiliiton taloustiimiä. Vastaat pankkitasoisten sisäisten raporttien sisällöstä ja tuet nimettyjä POP Pankkeja raportoinnissa ja liiketoiminnan analysoinnissa. Vastaat lisäksi pankkien suunnitteluprosessin ohjeistuksesta ja suunnittelutyökalujen kehittämisestä yhdessä riskienhallinnan kanssa. Pääset osallistumaan myös taloushallinnon ja viranomaisraportoinnin kehityshankkeisiin. Myös raportointitiimin esimiesvastuu on mahdollinen.

 

Odotamme Sinulta

kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä ja taloushallinnosta, mielellään pankkitoiminnasta. Kykenet itsenäiseen, analyyttiseen työskentelyyn ja teet sujuvasti yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Tehtävässä tarvitaan hyviä Excel-taitoja, ymmärrystä tietojärjestelmistä ja tietokannoista sekä näkemystä raportointiprosessien kehittämisestä. Työskentelykieli on suomi, mutta myös englannin kielen taitoa vaaditaan.

 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden kehittyä sisäisen laskennan ja taloudellisen raportoinnin ammattilaisena
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 21.5.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Eija Ahola (puh. 040 545 5952, varmimmin perjantaina 10.5. kello 15-17 ja maanantaina 16.5. kello 12-15 tai eija.ahola@poppankki.fi).