(Poistunut julkaisusta)

Controller
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Esittely

Etsimme asiakkaallemme tunnettuun ja arvostettuun konserniin

CONTROLLERIA

puolen vuoden määräaikaiseen projektiin talouspalvelut-tiimiin. Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja alkaa pikaisesti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos palaset loksahtavat kohdalleen, on työssä myös jatkomahdollisuus! Isossa konsernissa on tilaa ja mahdollisuuksia hyville tyypeille.

Työtehtävät

Tässä roolissa valmistelet dokumentaatioita ja osallistut laskutuksen, myyntisaatavien, kirjanpidon, raportoinnin ja kontrolloinnin ym. tehtäviin.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä konsernin muiden yksiköiden ja palvelukeskuksien (Suomi ja Intia) kanssa sekä sisäisten asiakkaiden ja ulkoisten toimittajien, asiakkaiden ja partnerien kanssa.

Edellytykset

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme:

- itsenäistä työskentelyotetta ja nopeaa omaksumiskykyä
- tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. laskennan ja rahoituksen kandi/maisteri
- aiempaa kokemusta rahoitusprosessista (etenkin RTR ja OTC) suuressa ja/tai monitahoisessa yrityksessä
- kokemusta SAP BW-järjestelmästä
- hyviä kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja
- ahkeraa ja proaktiivista asennetta
- sujuvaa englannin ja suomen sekä kirjallisia että suullisia taitoja

Lisätiedot

Hae tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi ja viemme prosessia eteenpäin pikaisesti! Tässä tehtävässä on mahdollisuuksia päästä mukaan ison, arvostetun, kansainvälisen ja tunnetun konsernin taloushallinnon tehtäviin!

Heräsikö kysymyksiä?

Kysymyksiisi vastaa poolialta Sanna Majava joko sähköpostitse sanna.majava@poolia.fi tai puhelimitse +358207290838.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter