(Poistunut julkaisusta)

Controller
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haemme ammattitaitoista CONTROLLERIA pääkonttoriimme Helsingin Pitäjänmäkeen.

Business controlling -yksikkö keskittyy johtamisen informaatiotuotantoon ja liiketoimintojen talouden johtamiseen.  Yksikkö vastaa talousjohtamiseen liittyvistä prosesseista, kuten budjetointi, ennustaminen, tulosraportointi ja -analysointi sekä niihin liittyvistä järjestelmistä. Yksikkö tuottaa myös keskeistä johtamisen tietoa, kuten HR:n ja tuotannon tehokkuuden faktoja. Yksikön asiantuntijat kouluttavat organisaatiota talouden prosesseihin ja järjestelmien käyttämiseen.


Controllerina toimit Business Controllereiden oikeana kätenä mm. tuottaen erilaisia analyysejä päätöksenteon tueksi. Tehtäviisi kuuluu oman vastuualueesi analysointi, raportointi sekä tunnuslukujen ja raportoinnin kehittäminen. Osallistut taloustiimin kanssa kuukausiraportointi-, budjetointi- ja ennustamisprosessiin. Pidät huolen organisaatiosi osaamisesta talouden prosessien ja järjestelmien osalta.


Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kykenet tehtävän edellyttämään MSOffice-ohjelmien syvälliseen hyödyntämiseen ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Työskentelet tehokkaasti myös paineen alaisena. Pystyt viestimään johdonmukaisesti ja vakuuttavasti. Hallitset sujuvasti englannin kielen, sekä kirjallisesti että suullisesti. Työtehtävä vaatii oma-aloitteista, aktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa sekä positiivista ja innostunutta asennetta.


Tehtävässäsi raportoit liiketoiminnan Business Controllerille. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen johdon ja myynnin, mutta myös muun talousorganisaation kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Control, Liisa Tanner-Pihlaja, puh. 050 4720325, 18.4 klo 14:30-15:30 ja 24.4 klo 9-10. Tutustu tiimiin tarkemmin lukemalla TöISSä, digilehden artikkelimme: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/numeroiden-mestari 

Mikäli olet hakemamme henkilö, täytä lyhyt hakemuksemme oheisen linkin kautta pian, tai viimeistään 25.4. Lisääthän mukaan myös CV:si.