(Poistunut julkaisusta)

Controller
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Haemme nyt Vähittäispankkitoiminnan Business Control –osaston Tuotteet ja palvelut-yksikköön Controlleria.

Controller

Tule mukaan tiimiimme nostamaan analytiikkakyvykkyyttämme ja tiedolla johtamista uudelle tasolle. Tulet keskittymään sekä Kuluttajarahoitus- että Maksaminen -palvelualueen johtamisen tukemiseen. Päivittäisessä työssäsi seuraat liiketoiminnan kehittymistä aktiivisesti ja teet proaktiivisesti nostoja johdolle analyysien perusteella. Hyödynnät työssäsi tehokkaasti OP:n työvälineitä sekä sisäisiä ja ulkoisia tietolähteitä. 

Mitä odotamme sinulta

Olet etsimämme henkilö, mikäli analyyttisyys, looginen päättelykyky ja syy-seuraussuhteiden ymmärrys ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä ymmärrys liiketoimintaprosesseista. Menestyäksesi tehtävässä osaamispakistasi löytyy erinomaista työkaluosaamista, kuten, MS Excel ja PowerPoint, SQL-ohjelmointi, Tableau ja PowerBI.

Sinulla on luontainen kyky yhdistää olennaisia asioita ja tiivistää sekä viestiä lopputulema helposti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Nostat myös ennakkoluulottomasti esiin uusia tapoja hyödyntää dataa. 

Mitä saat meiltä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Samalla pääset mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan asiakkaillemme parhaat palvelut yhdessä meidän kanssamme!

Kehitämme aktiivisesti vähittäispankkitoiminnan tulos-, kannattavuus- ja tehokkuusohjausta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden organisaatioiden kanssa, ja siksi tiimimme jäsenillä on halua toimia ihmisten kanssa numeroiden lisäksi. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään talousosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Palo-oja, puh 050 547 3782. Haethan tehtävää 18.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi urasivustomme kautta. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!