(Poistunut julkaisusta)

Controller
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Shipbuilding Completion Oy on risteily- ja matkustajalaivojen julkisten tilojen kokonais­toimituksiin erikoistunut projektiyritys. Emoyhtiömme Meyer Turku Oy on yksi Euroopan johtavista telakkayhtiöistä. Viihtyisissä toimitiloissamme, jotka sijaitsevat Turun telakan yhteydessä, työskentelee 60 meriteollisuuden ammattilaista.

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt tytäryhtiöömme Shipbuilding Completioniin

CONTROLLERIA

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat controllerinamme Shipbuilding Completionin sisäisen laskennan toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Olemme nousujohteisessa vaiheessa niin kaupallisesti kuin toimintojemme kehittämisenkin osalta. Haluamme löytää ammattitaitoisen ja työhönsä tinkimättömästi suhtautuvan controllerin, joka tulee mukaamme edistämään kasvua entisestään.

Työsuhde on vakituinen, mutta työtehtävät alkavat ensin äitiyslomasijaisuudella.

Toivomme hakijalta

  • Kokemusta controllerin tehtävästä mielellään valmistavan teollisuuden toimintaympäristössä
  • Kehittävää ajattelutapaa sekä näkemyksellisyyttä uudistaa taloushallinnon toimintatapoja ja järjestelmiä yhteistyössä muun organisaation kanssa
  • Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä myös yksin
  • Kokonaisuuksia hahmottavaa ja analyyttista ajattelutapaa
  • Keskustelukykyä ja vaikuttamisen halua, kyvykkyyttä sanoittaa kantojaan dataan perustuen

Toivomme löytävämme johtoryhmän sparrauskumppanin, jolla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Kykenet myös kertomaan sen, mitä johdon tulee tietää, etkä sitä, mitä haluavat kuulla.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi.

Shipbuilding Completionissa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Tuomas Nyberg
Talousjohtaja
tuomas.nyberg@meyerturku.fi (soittoajat pe 15.3. ja 22.3. klo 9-10)
+358405264698