(Poistunut julkaisusta)

Controller
Condite (Finland)

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Maustetuotannon talousraportoinnin kehittämiseen haemme yhtiöömme

 

Controlleria

 

Tehtävä on yhtiössämme uusi. Haemme henkilöä, jolla on intohimo kannattavuusraportoinnin kehittämiseen.

Tässä tehtävässä tuet yrityksen johtoa, myyntiä ja tuotantoa tiedon tuottamisessa ja analysoinnissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä maustetuotantomme kanssa, painopistealueina tuotteiden kannattavuuslaskelmat ja tuotannon tehokkuuden mittarien kehittäminen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisella toimialalla.

Toivomme, että olet kerryttänyt käytännön kokemusta laskentatoimen tehtävistä, ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja hallitset talousohjauksen menetelmät. Henkilönä olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja työskentelemään systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat hyödyntää toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmiä tehokkaasti ja sinulla on mahdollisesti kokemusta näiden kehittämisestä. Olemme uudistamassa parhaillaan ERP-järjestelmää, jonka käyttöönotossa olet vahvasti mukana.

Jos sinulla on kokemusta edellä mainituista tehtävistä ja/tai kiinnostusta suunnata osaamistasi liiketoiminnan kehittämisen tueksi sekä tehtävään sopivaa koulutusta, olet oikea henkilö meille.

Työnkuvasi muokkautuu vahvuuksiesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Kantola, puh. 044 9933 552.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä.