(Poistunut julkaisusta)

CONTROLLER
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä – Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Helsingin Vallilassa, mutta muutamme syksyksi Pitäjänmäkeen.

Etsimme joukkomme vahvistukseksi
KEHITTÄMISHALUISTA CONTROLLERIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keskeisinä tehtävinäsi on kehittää Apotti Oy:n budjetointi- ja raportointikäytäntöjä sekä niihin liittyviä tietojärjestelmiä. Tehtäviin kuuluvat myös kustannusten seuranta ja raportoinnin tuottaminen.  Tuet yrityksen johtoa tiedon tuottamisessa ja analysoinnissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektijohdon kanssa.  Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielen taitoa sekä arvostamme vahvaa MS Excel osaamistasi. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja aiempaa kokemusta työskentelystä projektiympäristössä.

Toivomme sinulta vahvaa kokemusta taloushallintojärjestelmien kehitysprojekteista ja intohimoa talousraportoinnin kehittämiseen. Hahmotat suuret kokonaisuudet ja esität selkeästi sekä analyyttisesti taloustietojasi. Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla.

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä – tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset – kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen 15.2.2019 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä Hallintojohtaja Hannu Laitiseen, puh. 040 653 0094.

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi