(Poistunut julkaisusta)

Controller
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Haemme Helsinkiin Controlleria toimimaan talousjohtajan työparina monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä.

Controllerin työtehtävät liittyvät yhtiötasoiseen raportointiin ja ennustamiseen sekä niiden prosessien kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu myös ulkoiseen laskentaan ja rahoitukseen liittyviä osa-alueita. Tehtävä on uusi ja tarkempi työnkuva muotoutuu valittavan henkilön profiilin mukaan.

Tulet myös liittymään seuraavan vuoden ajaksi projektiin, jossa irrottaudumme entisen omistajamme talouden palveluista ja järjestelmistä pystyttääksemme oman itsenäisen toiminnan.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan erinonomaisia tiimityötaitoja ja hyvää organisointikykyä, joustavuutta sekä analyyttistä ja kehittävää työotetta. Luonnollisesti onnistumisessa tukee kaupallinen tutkinto (esim. Tradenomi tai KTM) sekä vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista monipuolisista tehtävistä.

Emoyhtiömme on norjalainen NRC Group, joten toimimme jouhevasti myös englanniksi. Työpaikkasi sijaitsee uusissa tiloissamme Pasilassa, Isossa Pajassa (Radiokatu 3).

Tehtävässä pääset työskentelemään näköalapaikalle kansainväliseen infra-alan yhtiöön mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Pasi Tikka, puh. 040 862 5752 tai pasi.tikka@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Kiinnostuitko?

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.