(Poistunut julkaisusta)

Controller
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria ja noin 4000 työntekijää.

HALUATKO OLLA MUKANA VAIKUTTAMASSA UUDISTUVAN JA MAAILMAN KÄRKEEN TÄHTÄÄVÄN YHTEISÖMME TULEVAISUUTEEN?

Sähkötekniikan korkeakoulussa tutkimus ja opetus painottuvat kehittyneisiin energiaratkaisuihin, materiaalien ja luonnonvarojen kestävään käyttöön sekä terveyteen ja hyvinvointiin. Tutkimusympäristö edistää perustutkimusta sekä uusimpien teknologioiden kehittämistä tiiviissä yhteistyössä suomalaisen ja kansainvälisen yritystoiminnan kanssa. Tutkimusta rahoittavat muun muassa EU, Suomen Akatemia ja Business Finland.

Haemme nyt joukkoomme

CONTROLLERIA Sähkötekniikan korkeakouluun toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Controllerina pääasiallisin työtehtäväsi on tukea yksikön johtoa talousasioissa. Tuot taloudelliset faktat päätöksenteon tueksi ja varmistat yksikön talouden kestävää pohjaa. Osallistut myös yksikön talouden toimintamallien ja raportoinnin kehittämiseen. Työtehtäväsi koostuvat pääosin sisäisestä laskennasta ja raportoinnista sekä budjetointi- ja ennusteprosesseista ja vastaat myös joistakin ulkoisen laskennan tehtävistä.

Työskentelet osana korkeakoulun taloustiimiä tiiviissä yhteistyössä korkeakoulun dekaanin ja palvelupäälliköiden kanssa.

OSAAMISESI JA MIELENKIINTOSI

Odotamme sinulta vahvaa taloushallinnon ja laskentatoimen osaamista. Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden työkokemus taloushallinnon tai laskentatoimen tehtävistä ja tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto esimerkiksi laskentatoimessa, rahoituksessa tai vastaavassa. Tehtävä edellyttää erinomaisia Excel-taitoja ja kykyä kehittää raportointia.

Toivomme sinun olevan kehityshakuinen ja asiakaspalveluhenkinen. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja työskentelyotteeltasi olet analyyttinen ja tarkka. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot etkä säikähdä satunnaista esiintymistä.

Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme myös tuntemustasi keskeisistä rahoitusmuodoista (mm. EU, Suomen Akatemia ja Business Finland).

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle joustavan työn, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden. Saat tueksesi asiantuntevat ja mukavat kollegat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Sijaitsemme Otaniemen kehittyvällä kampuksella hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/toihin-aaltoon-0

KIINNOSTUITKO?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään torstaihin 31.1. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies, talouspäällikkö Arja Hänninen (puh. 050 590 7198). Tavoitat Arjan parhaiten keskiviikkona 16.1. klo 12-14, 23.1. klo 10-12 tai 28.1. klo 10-12. Hakemukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa HR-koordinaattori Ida Alexeeva (puh. 050 597 8740).