(Poistunut julkaisusta)

Controller
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Mehiläinen on Suomen johtava terveys- ja sosiaalialan toimija. 109-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Haemme

CONTROLLERIA

vastaamaan Mehiläisen lääkärikeskusten tulosraportoinnista.

Vastuullasi on Mehiläisen suurimman liiketoimintalinjan kuukausiraportointi. Tuotat erilaisia analyyseja johdolle sekä toimit linkkinä liiketoiminnan ja konsernin talousfunktion välillä. Pääset mukaan monipuolisiin kehitysprojekteihin ja osallistut yritysjärjestelyiden sekä investointien taloudelliseen mallintamiseen. Kuulut liiketoiminnan laajennettuun johtoryhmään.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastavalmistunut tai sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet analyyttinen, kunnianhimoinen sekä omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kykenet ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä lähtien ja sinulla on aito halu kehittää talousohjausta Suomen edistyksellisimmässä terveydenhuoltoalan yrityksessä.


Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM/DI)
  • Analyyttisyyttä
  • Nopeaa omaksumiskykyä ja halua kehittyä
  • Kiinnostusta toimialaan ja liiketoiminnan kehittämiseen


Hakuaika on 9.11.2018-30.11.2018. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimitathan ansioluettelon, lyhyen hakemuksen palkkatoiveineen sekä yliopiston arvosanat PDF-muodossa otsikolla ”Controller” osoitteeseen olli.leikkonen@mehilainen.fi.