(Poistunut julkaisusta)

Controller
Vink Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Etsimme joukkoomme Keravalle nyt

Controlleria

Tehtävänäsi on huolehtia sisäisen ja ulkoisen laskennan eri osa-alueista sekä niiden kehittämisestä. Olet vahvassa roolissa talouden raportoinnissa ja analysoinnissa. Päävastuualueinasi tulevat olemaan mm. budjetointi. konsernin kuukausittainen raportointi sekä vuositilinpäätöksen laatiminen. Toteutat raportointia johdolle ja erilaiset raportointijärjestelmät ovatkin sinulle tuttuja. Osallistut asiantuntijana myös niiden kehittämiseen. Sinulla on valmiudet toimia väliaikaisesti myös muissa hallinnon tehtävissä, esimerkiksi myynti- ja ostoreskontran parissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva talouden alan koulutus ja aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Omaat hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot, hallitset kokonaisuuksia ja toimintaotteesi on kehittävä. IT-taitosi ovat erinomaiset, osaat kehittää ja tuoda uutta. Sinulla on kiinnostusta ja halua ymmärtää liiketoimintaamme laajemminkin, olet tekemiseen tarttuva, joustava ja oma-aloitteinen. Toimintatavaltasi olet analyyttinen ja itsenäinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Englannin kielen taitosi on hyvällä tasolla.

Toivomme sinulla olevan halua kehittää toimintoja laaja-alaisesti. Tukenasi on innostunut ja motivoitunut työyhteisö, joka koostuu alansa ammattilaisista. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä kehittyvässä työyhteisössä mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa kasvavassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.11.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.