(Poistunut julkaisusta)

Controller
R&M Ship Technologies Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Oletko taloushallinnon ammattilainen jolle projektiliiketoiminta on tuttua? R&M Ship Technologies Finland Oy on vahvassa kasvussa ja etsii taloushallinnon tiiminsä vahvistukseksi Turun toimipisteeseen CONTROLLERIA

 

R&M Ship Technologies Finland Oy kuuluu kansainväliseen konserniin, jolla on takanaan yli 130-vuotinen historia. Konsernin pääkonttori sijaitsee Hampurissa, ja tytäryhtiöitä on Turun lisäksi mm. Norjassa, Yhdysvalloissa ja Intiassa. R&M:n toimituslaajuuteen lukeutuvat meriteollisuuteen suunnatut kokonaisratkaisut kuten laivojen yleiset tilat, miehistö- ja matkustaja-alueet, hyttialueet, keittiöt, baarit, ravintolat, myymälät, messit, muona-alueet, ilmastointihuoneet sekä erityyppiset tekniset järjestelmätoimitukset. Vuosien kuluessa R&M Groupille on kertynyt jo yli 4.000 laadukasta toimitusreferenssiä.

 

Projektit ovat tekemisemme keskiössä ja hakemallamme Controllerilla on keskeinen rooli niin paikallisten kuin kansainvälistenkin projektiemme taloudellisesta kontrolloinnista. Olet aktiivinen tuki ja keskustelukumppani numeroiden ja laskelmien osalta erityisesti projektiorganisaatiollemme mutta myös muille funktioille sekä emoyhtiömme suuntaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä talouspäällikön ja muun taloushallinnon tiimin kanssa, ja projektien raportoinnin lisäksi sinulla on tärkeä rooli kuukausittaisessa raportoinnissa ja analysoinnissa. Olet myös vahvasti mukana tai vetäjän roolissa kehityshankkeissa, joita kasvumme vaatii. Haluat vastuuta, kehittyä ja kehittää työtapoja, ja näitä kaikkia mahdollisuuksia haluamme sinulle tarjota.

 

Hakemaltamme Controllerilta toivomme:

  • Ensisijaisesti KTM:n (Laskentatoimi) koulutusta
  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta taloushallinnosta
  • Kykyä ymmärtää ja jäsentää liiketoimintaa analyyttisesti ja kokonaisvaltaisesti
  • Kokemusta projektiliiketoiminnasta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä
  • Kykyä toimia ongelmanratkaisutilanteissa ratkaisukeskeisesti
  • Vahvaa kirjallista ja puhuttua englantia
  • Vahvaa tietoteknistä osaamista (erityisesti MS Excel)

 

Haluamme tarjota sinulle vastuullisen työn kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, missä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin omaan kuin yrityksen kehitykseen. Olet tärkeä osa kasvavaa organisaatiotamme ja haluamme, että koet myös niin. Tarjoamme muun hyvän ohessa esimerkiksi kilpailukykyisen palkan, kattavat työsuhde-edut, kehitysmahdollisuuksia ja hyvän työporukan sekä sen tuen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, laitathan otsikolla ”Controller” hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian sähköpostilla HR-päälliköllemme marjo.vahasarja@rm-group.com, viimeistään kuitenkin 21.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Eero Ståhlberg soittoaikoina 7.11.2018 klo 13-14 sekä 9.11.2018 klo 10-12 (puh. 040 732 3298).