(Poistunut julkaisusta)

Controller
Cityvarasto Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä valmiuksiamme mahdollista First North listautumista varten. Haemme nyt Helsingin tiimiimme vahvistusta raportoinnin kehittämiseen sekä taloushallinnon päivittäiseen hoitamiseen.

Yhdessä tiimin ja tilitoimiston kanssa huolehdit sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta / raportoinnista, tilinpäätöksestä ja budjetoinnista. Vahvistat taloushallintoa rutiineissa ja osallistut raportoinnin ja taloushallinnon prosessien kehittämiseen listayhtiöltä vaadittavaan kuntoon.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta pörssiyhtiön raportoinnista, jonka olet voinut hankkia esim. yhtiön taloushallinnon työntekijänä, kirjanpitäjänä tai konsulttina. Edellytämme myös riittävää koulutusta esim. laskentatoimen KTM/tradenomi tai soveltuvat tuotantotalouden opinnot.

 Arvostamme IFRS-osaamista sekä kiinteistöalan tuntemusta. ProCountor- taloushallinnon ohjelman osaaminen on hyödyksi. 

Toivomme sinun olevan huolellinen, aikataulu- ja numerotarkka tiimipelaaja, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Et kaihda rutiineja ja otteesi työtehtäviin on sitoutunut ja vastuullinen. Pidät haasteista ja haluat kasvaa tehtävien kautta. 

Työsuhde on jatkuva kokopäivätyö. Työpisteen osoite Läkkisepäkuja 7, Helsinki. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi 17.10.2018 mennessä. Mahdolliset lisäkysymykset samaan osoitteeseen tai puhelimitse Hannu Väisänen 029 1234 761 tai Matti Heiskanen 0400 859 382.