(Poistunut julkaisusta)

Controller
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Oletko vastuuta ja haasteita pelkäämätön liiketoiminnan ja talouden ammattilainen?

Etsimme asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle Controllereita.

Monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan osallistumaan ulkoisen tai sisäisen laskennan controller-tehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi kannattavuuden, tuloksen ja kustannusten analysointia sekä mahdollisesti myös budjetointia. Tuotat erilaisten analyysien, ennusteiden ja raporttien muodossa tietoa yrityksen päätöksenteon tueksi. 

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM) sekä kokemusta joko business controllerin tai financial controllerin tehtävistä. Pystyt ottamaan vastuuta toiminnan suunnittelusta, analyysien teosta, raportoinnista, ennusteiden teosta sekä talouden seurannasta. Toimit osana controllereiden tiimiä ja jaat rohkeasti ammatillista näkemystä ja tietotaitoasi, sekä osallistut myös aktiivisesti prosessien kehittämiseen. 

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä eri alojen yrityksissä. Jätä meille hakemuksesi jo tänään ja kerro lisää itsestäsi, osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi tulevaa työtä kohtaan. Liitä mukaan myös cv:si.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse:

WorkPower 360° tiimin HR-Koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi