(Poistunut julkaisusta)

CONTROLLER
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?


Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin noin 400 huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja. 


Haemme nyt toimistollemme Vallilaan
CONTROLLERIA


Tehtävässäsi vastaat Apotti-hankkeen sekä Apotti Oy:n palvelutuotannon raportoinnista ja analysoinnista sekä henkilöstöraportoinnin ja -analytiikan kehittäminen. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä järjestelmätoimittajan laskutuksen suuntaan ja vastaat hankelaajuuden muutoksien kustannusvaikutusten seurannasta. Tuet yrityksen johtoa talouteen liittyvän tiedon tuottamisessa ja analysoinnissa sekä tiedon oikeellisuuden ja laadun hallinnassa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yrityksen johdon sekä projektihallinnan kanssa. Tehtävät eivät rajoitu pelkästään järjestelmähankkeen raportointiin vaan tehtäviin kuuluvat myös Apotti Oy:n toimintojen kehittäminen.


Mitä tarvitset onnistumiseen:


  • Taloushallinnon prosessien tuntemusta
  • Halua ja kiinnostusta hankkeen ja yrityksen raportoinnin ja analytiikan kehittämiseen
  • Vahvaa MS Excel osaamista
  • Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta
  • Järjestelmällisyyttä, analyyttisyyttä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto sekä aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä.


Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työskennellä maailman ensimmäisessä sote- asiat yhdistävässä tietojärjestelmän käyttöönottohankkeessa. Meillä Apotissa on monipuoliset työsuhde-edut.


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.


Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen 20.6.2018. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja kutsumme haastatteluun sopivaksi arvioituja henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.


Lisätietoja puhelimessa antavat perjantaina 15.6. klo 14-16 ja maanantaina 18.6. klo 10-12:


  • talouspäällikkö Heikki Moisander, puh. 040 569 4826 ja
  • hallintojohtaja Hannu Laitinen, puh. 040 653 0094.

Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi


www.apotti.fi