(Poistunut julkaisusta)

Controller
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme rekrytointitoimeksiantona ammattitaitoista rakennusalan tuntevaa Controlleria vastaamaan rakennusalan asiakkaiden taloushallinnosta ja sen eri osa-alueista.

Työssäsi vastaat auktorisoidun tilitoimiston rakennusalalla toimivien asiakkaiden pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja lakisääteisten ilmoitusvelvollisuuksien hoitamisesta. Lisäksi vastuullasi tulee olemaan tiiminvetäjänä toimiminen rakennustiimissä sekä koulutus- ja perehdytysvastuu. Toimit työssäsi myös toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä. Odotamme hakijalta:

  • Rakennusalan ja perustajaurakoinnin taloushallinnon tuntemusta
  • Vähintään 2-3 vuoden kokemusta rakennusalan kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • Alalle soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • Tarkkaa, ripeää ja ammattimaista työotetta hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettuna
  • Toivomme, että olet työntekijänä halukas kehittymään ja oppimaan uutta, etkä kaihda dynaamista tilitoimistomaailmaa työympäristönä
  • Kokemus Jydacom -tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle rennon ja reippaan työyhteisön, missä jokainen pääsee työskentelemään itsenäisesti, mutta tukea ja apua on aina tarjolla. Työntekijöillä on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan rajattomasti henkilön omien intressien mukaisesti ja käytettävissä ovat työhön soveltuvat työkalut ja järjestelmät ergonomisessa työympäristössä. Työsuhde-edut ovat erittäin kattavat ja palkkaus kilpailukykyinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimisto sijaitsee Espoon Suomenojalla.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköisen hakemuksemme kautta. Lisätietoja: Kirsi Lehtinen, kirsi.lehtinen@rtkpalvelu.fi, 044 412 4036 tai Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.