(Poistunut julkaisusta)

CONTROLLER
Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Vastaat Suomen Keskinäisen Lääkevahinkovakuutusyhtiön taloushallinnosta, ulkoisesta ja sisäisestä raportoinnista sekä johdon tuesta. Halutessasi voit osallistua yhtiön sijoitustoimintaan sekä riskienhallintaan.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö hakee luotettavaa ja kokenutta taloushallinnon osaajaa Controllerin tehtävään.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vankka kokemus kokonaisvaltaisista taloushallinnon tehtävistä. Työskentelyssäsi olet ripeä,  tarkka ja pyörität lukuja kokemuksen tuomalla varmuudella. Pystyt myös hallitsemaan laajempia kokonaisuuksia, etkä hätkähdä työn syklisyyttä. Sinulla on kykyä strategiseen ja analyyttiseen ajatteluun.


Päävastuualueet:

  • Taloushallinto; kuukausikirjanpidon ja tilinpäätöksen sekä johdon raportoinnin oikeellisuus ja oikea-aikaisuus

  • Vastaat viranomaisraportoinnin, sijoitusraportoinnin ja korvausraportoinnin aikatauluista; koordinointi ja yhteistyö yhtiön yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta tavoitteet tulevat saavutettua ja palvelut toimivat

  • Johtamistyön tukeminen; toimitusjohtajan avustaminen

  • Sijoitustoiminta ja riskienhallinta antavat tähän työhön, niin halutessasi, mielenkiintoisen lisän

     

IT- ja Excel-taitosi ovat erinomaiset, etkä  vierasta rutiiniluontoisiakaan tehtäviä. Kokemuksesi ja innostuneen asenteesi ansiosta sinulla on halua ja kykyä kehittää  jo olemassa olevaa toimintaa. Viihdyt pienessä  työympäristössä ja pidät itsenäisestä roolista monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväympäristön sekä erinomaiset mahdollisuudet oman työn kehittämiseen. Työyhteisömme on pieni, mutkattomalla asenteella varustettu, viiden hengen asiantuntijan muodostama kokonaisuus. Toimipaikkamme sijaitsee Ruoholahdessa, Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864 ke 6.6. klo 10-12 ja to 14.6. klo 14-16. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta www.mercuriurval.com viite FI-12220. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ilmoita kiinnostuksestasi pian.