(Poistunut julkaisusta)

CONTROLLER
VaTa Järjestöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Haemme nyt yhtiön palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen taloushallinnon asiantuntijaa,

CONTROLLERIA

 Toimit oman työalueesi lisäksi yhtiön henkilöstön hallinnollisena esimiehenä. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset laskentatoimeen ja taloushallintoon liittyvät tehtävät, mm. käytännön taloushallinnon tehtävät, asiakasyhteisöjen taloudellisen tiedon tuottaminen, analysointi ja raportointi, raportointijärjestelmien ylläpitäminen ja kehittäminen, taloudellisten ohjeistusten laatiminen, yhtiön, nykyisten ja uusien asiakkaiden palveluprosessien kehittäminen sekä taloudellisena neuvonantajana toimiminen asiakasyhteisöille. Yhtiössä työskentelee viisi kokoaikaista taloushallinnon ammattilaista. 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa laskentatoimen korkeakoulututkintoa (KTM tai tradenomi) ja työkokemusta esimiestehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta järjestöjen monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää taloushallinnon ICT-ohjelmistojen ymmärrystä, järjestöjen rahoitusmekanismin tuntemusta, tarkkaa, ripeää ja ammattimaista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Yhtiön ja asiakasyhteisöjen käytössä olevat taloushallinnon ohjelmistot: Procountor, Mepco, Accuna,  TyövuoroVelho ja Finago -toiminnanohjausjärjestelmä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät taloushallintoalaa koskevan tes:n mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 12.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.6.2018 mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.