(Poistunut julkaisusta)

Controller
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Oletko vastuuta ja haasteita pelkäämätön liiketoiminnan ja talouden ammattilainen?

Etsimme asiakkaallemme Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Otat vastuullesi toiminnan suunnittelun, teet analyysejä, raportointeja, laadit ennusteita ja teet talouden seurantaa. Olet tärkeä palanen yrityksen liiketoiminnan suunnittelu ja toteutustyössä. Toimit osana controllereiden tiimiä ja jaat rohkeasti ammatillista näkemystäsi ja tietotaitoasi, sekä osallistut myös aktiivisesti prosessien kehittämiseen. 

Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, vaikka toimit läheisessä yhteistyössä tiimin ja johdon kanssa. Otat mielelläsi vastuuta, etkä pelkää päätöksentekoa. Sinulla on kokemusta myös jonkin verran ulkoisesta laskennasta sekä tilinpäätöksistä. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. 

Tehtävä on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 20.5 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja: 
Jenni Kempas, Henkilöstökoordinaattori
jenni.kempas@workpower.fi